Tax planning

Tax planning, ook voor u

Waar denk jij aan bij tax planning? Vaak wordt gedacht dat dit alleen voor welgestelde personen of ondernemingen nodig is. Maar tax planning kan voor iedereen voordeel opleveren. Bij Consilium zoeken we niet alleen naar de grootste besparing, maar kijken wij naar jouw situatie in zijn geheel, vanuit de persoon met zowel zakelijke als persoonlijke behoeften. Op die manier ontstaat financiële controle waar jij het beste gevoel bij hebt!

Healthcheck

Besparen op jouw belasting?

  • Ontvang tips om belasting te besparen;
  • Ontdek welke financiële risico’s je loopt;
  • Ontdek hoeveel fiscale winst je kunt behalen;
  • Ontvang binnen twee weken een rapportage
  • Ruim 80% bespaart geld door een fiscale check

Kosten = €500,00 ex BTW

Jouw grensnut bepalen

Tax planning houdt in dat inkomsten en vermogen optimaal worden verdeeld.

We kijken naar de huidige belastingdruk en zoeken naar mogelijkheden om deze vanuit jouw visie en met onze kennis te verminderen. Het gezamenlijke einddoel is dat je financiële onafhankelijkheid creëert met een zo laag mogelijke belastingdruk. Samen bepalen we jouw persoonlijke grensnut ten opzichte van de belastingdruk.

Wat kan tax planning voor jou betekenen?

Niet alleen de besparing speelt een rol. Ook houden wij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Jouw rol als klant staat centraal vanuit privé als zakelijk oogpunt. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat jouw persoonlijke behoefte prioriteit heeft boven de besparing in geld. In dit soort gevallen kiezen we dan ook niet voor de optimale variant in geld uitgedrukt, maar voor de keuze die het meest bij jou aansluit. Zo wordt voor jou financiële gemoedsrust bereikt.

Creativiteit en een pro-actieve instelling maken dan het verschil.

Te vaak is niet bekend op welke vlakken of op welke manier er nog bespaard kan worden.

Te vaak is niet bekend op welke vlakken of op welke manier er nog bespaard kan worden. Creativiteit en een pro-actieve instelling maken dan het verschil. Wij nemen jouw privé en zakelijke situatie gezamenlijk als basis. Besparingen worden over een korte maar ook over een langere periode bereikt. Wij streven niet naar incidenteel voordeel, maar naar structurele besparingen. Wij willen jou als hoofdpersoon in jouw weg naar financiële onafhankelijkheid begeleiden. Samen bereiken we daardoor een ultiem gevoel van controle.

Klantverhalen

De Hypotheker

Pieter den Ark

“Consilium bleek gewoon de juiste partner voor ons te zijn. Ze brengen veel kennis en ervaring met zich mee en hebben ook een kritische blik naar ons toe. En dat is goed. Consilium bleek gewoon de juiste partner voor ons te zijn. Ze brengen veel kennis en ervaring met zich mee en hebben ook een kritische blik naar ons toe. En dat is goed”

Consilium belastingadviseur Den Haag
Blijf up-to-date

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Meer weten? Ik help u graag.

Heeft u vragen over ondernemingsrecht? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Patricia van der Kroft

Partner tax advisory