Tax planning

Waar denk jij aan bij tax planning? Vaak wordt gedacht dat dit alleen voor welgestelde personen of ondernemingen nodig is, maar tax planning kan voor iedereen voordeel opleveren.

Bij Consilium zoeken we niet alleen naar de grootste besparing, maar kijken wij naar jouw situatie in zijn geheel, vanuit de persoon met zowel zakelijke als persoonlijke behoeften. Op die manier ontstaat financiële controle waar jij het beste gevoel bij hebt!

Gratis fiscale scan

Ik ontdek welke financiële risico’s je loopt en hoeveel fiscale winst je kunt behalen.

Jouw grensnut bepalen

Tax planning houdt in dat inkomsten en vermogen optimaal worden verdeeld.

We kijken naar de huidige belastingdruk en zoeken naar mogelijkheden om deze vanuit jouw visie en met onze kennis te verminderen. Het gezamenlijke einddoel is dat je financiële onafhankelijkheid creëert met een zo laag mogelijke belastingdruk. Samen bepalen we jouw persoonlijke grensnut ten opzichte van de belastingdruk.

"Ik vind het fijn dat het bij Consilium niet alleen getallen en rapporten draait, maar juist om persoonlijk contact en vertrouwen!"
Tony Christoffel
Smit & Honig ICT te Rijswijk
5/5
"Ik ben als ondernemer bezig met geld verdienen en minder met de vastlegging hiervan. Consilium helpt me om naast belasting te besparen, ook de financiële administratie op orde te krijgen. Voor iemand die zelf niet veel heeft met de administratieve werkzaamheden, is het fijn dat ik bij Consilium terecht kan om mij volledig te ontzorgen."
Casper Vos
Olgreen, Almere
5/5

Wat kan tax planning voor jou betekenen?

Niet alleen de besparing speelt een rol. Ook houden wij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Jouw rol als klant staat centraal vanuit privé als zakelijk oogpunt. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat jouw persoonlijke behoefte prioriteit heeft boven de besparing in geld. In dit soort gevallen kiezen we dan ook niet voor de optimale variant in geld uitgedrukt, maar voor de keuze die het meest bij jou aansluit. Zo wordt voor jou financiële gemoedsrust bereikt.

Creativiteit en een pro-actieve instelling maken dan het verschil.

Te vaak is niet bekend op welke vlakken of op welke manier er nog bespaard kan worden.

Te vaak is niet bekend op welke vlakken of op welke manier er nog bespaard kan worden. Creativiteit en een pro-actieve instelling maken dan het verschil. Wij nemen jouw privé en zakelijke situatie gezamenlijk als basis. Besparingen worden over een korte maar ook over een langere periode bereikt. Wij streven niet naar incidenteel voordeel, maar naar structurele besparingen. Wij willen jou als hoofdpersoon in jouw weg naar financiële onafhankelijkheid begeleiden. Samen bereiken we daardoor een ultiem gevoel van controle.

Hulp nodig met jouw belasting?

Neem dan gerust contact op met onze fiscalist Patricia van der Kroft!

Onze trotse partners

Onze planning diensten

Tax planning

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact.

Estate planning

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst.

International planning

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus.