Consilium, jouw vertrouwenspartner

Consilium Tax Lawyers is een fiscaal en financieel adviesbureau dat in 2011 is opgericht.

De praktijk bestaat uit gevarieerde particulieren en ondernemingen die worden benaderd vanuit de ideologie van financiële controle. Voor ons geldt dat het uiteindelijke doel van onze diensten is het bereiken van financiële zelfstandigheid, vrijheid en onafhankelijkheid.

Jij als persoon staat centraal, zowel privé als zakelijk. Niet de financiële situatie.

Gezamenlijk inventariseren we uw wensen en behoeften en gebruiken we dit als vertrekpunt voor de weg naar financiële controle.

Wij kijken naar de persoon achter de klant. Wat jouw specifieke wensen en voorkeuren zijn in het leven, zowel persoonlijk als zakelijk. Alleen op deze manier kunnen wij het best adviseren, omdat wij dan weten wat jij als klant precies wilt. Iedereen heeft zijn eigen visie daarover. Het implementeren van deze visie in de advisering heeft een structurele relatie met jou als klant tot gevolg en is hetgeen wat wij als basis van onze dienstverlening gebruiken.

Consilium Het team

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Tax planning

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact.

Estate planning

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst.

International planning

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus.

Gratis fiscale scan

Ik ontdek welke financiële risico’s je loopt en hoeveel fiscale winst je kunt behalen.

Gratis fiscale scan zodat jij belasting kan besparen

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Patricia contact op om jouw financiële situatie te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend. Voor direct contact ga je naar onze contactpagina