International planning

Wat is internationale planning?

Wanneer je internationaal zakelijk actief bent, is internationale planning essentieel. In de basis is dit de optimale afstemming van de hoeveelheid verschuldigde belasting en in welk land deze betaald moet worden. Helaas blijkt in de praktijk dat internationale planning als duur en ontoegankelijk wordt ervaren. Wij maken graag het verschil. In een kennismakingsgesprek inventariseren wij in welke landen jij zakelijk actief bent, wat jouw eisen, wensen en uitgangspunten zijn. Wij willen jou op een begrijpelijke en toegankelijke manier begeleiden. Binnen de Consilium organisatie hebben wij een uitgebreid en ervaren team paraat. Samen realiseren wij de ultieme internationale fiscale positie.

Gratis fiscale scan

Ik ontdek welke financiële risico’s je loopt en hoeveel fiscale winst je kunt behalen.

Wanneer heb je internationaal advies nodig?

Een internationaal bedrijf voeren of vermogen beheren brengt dagelijks uitdagende aspecten met zich mee.

Bijvoorbeeld de diversiteit aan belastingverdragen, de grote mate van aansprakelijkheid, fiscale pijnpunten of gewoon praktische belemmeringen. Wat betekent dit voor jou en je bedrijf? Wat is in jouw situatie fiscaal de beste vestigingsplaats?

"Ik vind het fijn dat het bij Consilium niet alleen getallen en rapporten draait, maar juist om persoonlijk contact en vertrouwen!"
Tony Christoffel
Smit & Honig ICT te Rijswijk
5/5
"Ik ben als ondernemer bezig met geld verdienen en minder met de vastlegging hiervan. Consilium helpt me om naast belasting te besparen, ook de financiële administratie op orde te krijgen. Voor iemand die zelf niet veel heeft met de administratieve werkzaamheden, is het fijn dat ik bij Consilium terecht kan om mij volledig te ontzorgen."
Casper Vos
Olgreen, Almere
5/5

De wetgeving rondom international planning.

De wetgeving rondom internationale planning is zeer uitgebreid en complex.
Nederland heeft een groot aantal belastingverdragen afgesloten met landen over de hele wereld.

Deze verdragen zorgen er uiteindelijk voor dat er geen dubbele belasting wordt betaald. Daarnaast heeft Nederland als lid van de EU te maken met het EU-recht, dat ook een geheel eigen aantal fiscale spelregels met zich meebrengt. Het is belangrijk dat jij hierin vakkundig wordt bijgestaan door iemand die de weg weet in het doolhof van regels. Wil je gebruik maken van de mogelijke regels die wereldwijd opereren mogelijk maken? Wij kijken graag naar jouw situatie en maken een analyse op basis van no cure no pay.

Hulp nodig met jouw belasting?

Neem dan gerust contact op met onze fiscalist Patricia van der Kroft!

Onze trotse partners

Onze planning diensten

Tax planning

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact.

Estate planning

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst.

International planning

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus.

Gratis fiscale scan zodat jij belasting kan besparen

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Patricia contact op om jouw financiële situatie te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend. Voor direct contact ga je naar onze contactpagina