International planning

Wat is internationale planning?

Wanneer je internationaal zakelijk actief bent, is internationale planning essentieel. In de basis is dit de optimale afstemming van de hoeveelheid verschuldigde belasting en in welk land deze betaald moet worden. Helaas blijkt in de praktijk dat internationale planning als duur en ontoegankelijk wordt ervaren. Wij maken graag het verschil. In een kennismakingsgesprek inventariseren wij in welke landen jij zakelijk actief bent, wat jouw eisen, wensen en uitgangspunten zijn. Wij willen jou op een begrijpelijke en toegankelijke manier begeleiden. Binnen de Consilium organisatie hebben wij een uitgebreid en ervaren team paraat. Samen realiseren wij de ultieme internationale fiscale positie.

Healthcheck

Besparen op jouw belasting?

  • Ontvang tips om belasting te besparen;
  • Ontdek welke financiële risico’s je loopt;
  • Ontdek hoeveel fiscale winst je kunt behalen;
  • Ontvang binnen twee weken een rapportage
  • Ruim 80% bespaart geld door een fiscale check

Kosten = €500,00 ex BTW

Wanneer heb je internationaal advies nodig?

Een internationaal bedrijf voeren of vermogen beheren brengt dagelijks uitdagende aspecten met zich mee.

Bijvoorbeeld de diversiteit aan belastingverdragen, de grote mate van aansprakelijkheid, fiscale pijnpunten of gewoon praktische belemmeringen. Wat betekent dit voor jou en je bedrijf? Wat is in jouw situatie fiscaal de beste vestigingsplaats?

De wetgeving rondom international planning.

De wetgeving rondom internationale planning is zeer uitgebreid en complex.
Nederland heeft een groot aantal belastingverdragen afgesloten met landen over de hele wereld.

Deze verdragen zorgen er uiteindelijk voor dat er geen dubbele belasting wordt betaald. Daarnaast heeft Nederland als lid van de EU te maken met het EU-recht, dat ook een geheel eigen aantal fiscale spelregels met zich meebrengt. Het is belangrijk dat jij hierin vakkundig wordt bijgestaan door iemand die de weg weet in het doolhof van regels. Wil je gebruik maken van de mogelijke regels die wereldwijd opereren mogelijk maken? Wij kijken graag naar jouw situatie en maken een analyse op basis van no cure no pay.

Klantverhalen

De Hypotheker

Pieter den Ark

“Consilium bleek gewoon de juiste partner voor ons te zijn. Ze brengen veel kennis en ervaring met zich mee en hebben ook een kritische blik naar ons toe. En dat is goed. Consilium bleek gewoon de juiste partner voor ons te zijn. Ze brengen veel kennis en ervaring met zich mee en hebben ook een kritische blik naar ons toe. En dat is goed”

Consilium belastingadviseur Den Haag
Blijf up-to-date

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Meer weten? Ik help u graag.

Heeft u vragen over ondernemingsrecht? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Patricia van der Kroft

Partner tax advisory