Fiscaal adviseur

De fiscalisten van Consilium Tax Lawyers helpen je graag.

Het belastingrecht is een complex rechtsgebied, bestaande uit stapels wetten en jaren van jurisprudentie. Het is dan ook geen wonder dat menig particulier én ondernemer niet staat te springen om zich door deze regelgeving heen te worstelen. Gelukkig is dat ook niet nodig – de fiscalisten van Consilium Tax Lawyers helpen je graag met je belastingaangiften en fiscale vraagstukken. Ook kun je bij ons terecht voor een fiscale scan. In dat geval gaan we samen om de tafel zitten om te bekijken of we je belastingdruk kunnen verlagen.

Gratis fiscale scan

Ik ontdek welke financiële risico’s je loopt en hoeveel fiscale winst je kunt behalen.

Tijd voor een frisse blik

Heb je behoefte aan fiscaal advies, maar niet aan wollige, duimdikke rapporten vol cijfers en ingewikkelde wet- en regelgeving?

Consilium biedt glasheldere fiscale scans en straight-to-the-point belastingadvies. Of je nou een internationale onderneming runt of op zoek bent naar fiscale ondersteuning bij het opstellen van je testament, onze fiscaal adviseurs helpen je graag verder. Ben je nieuwsgierig naar wat Consilium voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons team van fiscaal adviseurs of kom langs op ons kantoor in Den Haag.

"Consilium is ons financiële geweten!"
T.J. van der Kroft
Alutech Zoetermeer
5/5
"Het meedenken is voor mij het sleutelwoord voor wat betreft de samenwerking met Consilium."
Desmond Frencken
Vision2Watch, Rijswijk
5/5

Van alle markten thuis

Onze bedrijfsfiscalisten beschikken over up-to-date kennis en ervaring in een breed scala aan fiscale disciplines.

Niet alleen bieden wij ondersteuning bij de periodieke aangifteverplichtingen, ook kun je bij ons terecht voor fiscaal advies over de overgang en behoud van het familievermogen (estate planning). Ook voeren wij fiscale scans uit voor particulieren en ondernemingen. Dit betekent dat onze fiscalisten op zoek gaan naar mogelijkheden om de belastingdruk te verlagen en voordelige fiscale mogelijkheden aan het licht brengen, ook wel tax planning genoemd. Ten slotte kun je ook bij Consilium terecht voor international planning, fiscaal advies aan internationale ondernemingen.

Een streven naar financiële zelfstandigheid, vrijheid en onafhankelijkheid

Consilium Tax Lawyers is een fiscaal adviseur voor particulieren en ondernemers, gevestigd in de regio Den Haag.

Onze missie is glashelder: onze klanten voorzien van financiële zelfstandigheid, vrijheid en onafhankelijkheid. Deze financial ease of mind bereiken we door het geven van hoogwaardig fiscaal advies op maat, in de vorm van estate planning, international planning en tax planning. In al deze disciplines hanteert Consilium een persoonlijke benadering. Fiscale vraagstukken gaan ons inziens namelijk niet alleen over cijfers, maar ook over de wensen en ambities van de klant. Om die reden willen we je graag beter leren kennen!

Hulp nodig met jouw belasting?

Neem dan gerust contact op met onze fiscalist Patricia van der Kroft!

Onze trotse partners

Onze advies en administratie diensten

Fiscaal advies

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact.

Administratie

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst.

Boekhouding

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus.

Gratis fiscale scan zodat jij belasting kan besparen

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Patricia contact op om jouw financiële situatie te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend. Voor direct contact ga je naar onze contactpagina