Boekhouder

Consilium Tax Lawyers helpt jou graag met de boekhouding.

De administratie of boekhouding is voor de meeste ondernemers niet een klus waar ze vrolijk van worden. Toch moet je ieder jaar een overzichtelijke boekhouding op stellen en een kloppende belastingaangifte doen. Een van de meest voorkomende problemen is het overzicht kwijtraken of niet weten waar te beginnen. Als een boekhouder uit Den Haag weten we dat niet iedereen zo vrolijk wordt van boekhouding als wij, daarom neemt Consillium graag jou boekhoudkundige problemen en zorgen uit handen.

Gratis fiscale scan

Ik ontdek welke financiële risico’s je loopt en hoeveel fiscale winst je kunt behalen.

Een boekhouder in Den Haag tegen een vaste maandprijs

We hanteren een vaste lage maandprijs, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en weet  je altijd waar je aan toe bent. Wat krijg je hiervoor van ons terug? We zetten een gehele administratie op, deze wordt vervolgens volledig geïntegreerd in onze geautomatiseerde boekhoudprogramma’s. Heb je vragen of nog behoefte aan extra advies? Het is mogelijk om onbeperkt contact op te nemen met ons team van specialisten, ook vinden we het geen probleem om langs te komen.

"Het meedenken is voor mij het sleutelwoord voor wat betreft de samenwerking met Consilium."
Desmond Frencken
Vision2Watch, Rijswijk
5/5
"Consilium is ons financiële geweten!"
T.J. van der Kroft
Alutech Zoetermeer
5/5

Passende boekhouding

Iedereen is anders, om in te spelen op de verschillende wensen en behoeften van jouw onderneming passen we onze begeleiding en advies daarop aan. We bieden verschillende pakketten aan, die speciaal toegespitst zijn op verschillende typen ondernemingen. Elk pakket heeft zijn eigen lage vaste maandprijs, zo kun jij makkelijk een pakket naar jouw wens afnemen.

Zoek jij een boekhouder in Den Haag?

Veel werken hoort er nou eenmaal bij als ondernemer, maar met hulp en onze ondersteuning, begeleiding en advies hopen we je een stukje rust te geven. Ben je op zoek naar een boekhouder in Den Haag en ben je nieuwsgierig geworden? Heb je vragen over onze pakketten of twijfel je of Consillium iets voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van specialisten. Wij helpen je graag verder.

Hulp nodig met jouw belasting?

Neem dan gerust contact op met onze fiscalist Patricia van der Kroft!

Onze trotse partners

Onze advies en administratie diensten

Fiscaal advies

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact.

Administratie

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst.

Boekhouding

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus.

Gratis fiscale scan zodat jij belasting kan besparen

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Patricia contact op om jouw financiële situatie te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend. Voor direct contact ga je naar onze contactpagina