Belastingadviseur Den Haag

Consilium Tax Lawyers is een belastingadvieskantoor in de regio van Den Haag die je graag helpt

Er kan gerust worden gesteld dat zowel het doen van belastingaangifte als het daadwerkelijk betalen van deze belasting niemands favoriete bezigheid is. De kenmerkende blauwe brieven van de Belastingdienst roepen dan ook bij veel particulieren en ondernemers stress- en paniekgevoelens op. Gelukkig sta je er niet alleen voor!

Consilium Tax Lawyers is een belastingadvieskantoor in de regio van Den Haag die je graag helpt met je fiscale vraagstukken en de periodieke belastingaangifte. Met behulp van onze persoonlijke benadering, hands-on aanpak en up-to-date kennis van de huidige wetgeving werken we samen toe naar een financial ease of mind.

Gratis fiscale scan

Ik ontdek welke financiële risico’s je loopt en hoeveel fiscale winst je kunt behalen.

Dé belastingadviseur voor particulier en ondernemer

Of je nou een particulier bent of een grote onderneming runt, het vergaren van inkomen en het hebben van een vermogen gaat (helaas) altijd gepaard met het betalen van belasting.

Als belastingadviseur voor particulieren én ondernemingen helpt Consilium je graag bij je belastingaangifte en andere fiscale vraagstukken. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan, is het tevens raadzaam om een  alvast een blik te werpen op je fiscale toekomst. Om die reden heeft Consilium tax planning in haar fiscale dienstverlening opgenomen. Dit houdt in dat je samen met onze gediplomeerde belastingadviseurs in Den Haag om de tafel gaat zitten om een fiscale planning op te stellen. Onze belastingadviseurs vertellen we je hoe je jouw inkomen en vermogen het beste kunt verdelen en inrichten, zodat je niet meer belasting betaalt dan nodig is.

"Ik kan al mijn vragen bij Consilium neerleggen en ze worden beantwoord op basis van mijn specifieke behoeften, waardoor ik een goed gevoel van controle heb over mijn financiën"
Jan Vlasblom, directeur van AMCS en Artemis Groep
AMCS en Artemis Groep te Zoetermeer
5/5
"Het meedenken is voor mij het sleutelwoord voor wat betreft de samenwerking met Consilium."
Desmond Frencken
Vision2Watch, Rijswijk
5/5

Op weg naar financiële zelfstandigheid

Heb je het vermoeden dat je meer belasting betaalt dan nodig is of wil je voorkomen dat je interessante fiscale voordelen over het hoofd ziet?

Ben je op zoek naar een belastingadviseur in Den Haag en ben je benieuwd wat Consilium voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons team van specialisten. Wij helpen je graag verder!

Een streven naar financiële zelfstandigheid, vrijheid en onafhankelijkheid

Consilium Tax Lawyers is een fiscaal adviseur voor particulieren en ondernemers, gevestigd in de regio Den Haag.

Onze missie is glashelder: onze klanten voorzien van financiële zelfstandigheid, vrijheid en onafhankelijkheid. Deze financial ease of mind bereiken we door het geven van hoogwaardig fiscaal advies op maat, in de vorm van estate planning, international planning en tax planning. In al deze disciplines hanteert Consilium een persoonlijke benadering. Fiscale vraagstukken gaan ons inziens namelijk niet alleen over cijfers, maar ook over de wensen en ambities van de klant. Om die reden willen we je graag beter leren kennen!

Hulp nodig met jouw belasting?

Neem dan gerust contact op met onze fiscalist Patricia van der Kroft!

Onze trotse partners

Onze advies en administratie diensten

Fiscaal advies

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact.

Administratie

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst.

Boekhouding

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus.

Gratis fiscale scan zodat jij belasting kan besparen

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Patricia contact op om jouw financiële situatie te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend. Voor direct contact ga je naar onze contactpagina