Belastingadviseur Den Haag

Consilium Tax Lawyers is een belastingadvieskantoor in de regio van Den Haag die je graag helpt

Er kan gerust worden gesteld dat zowel het doen van belastingaangifte als het daadwerkelijk betalen van deze belasting niemands favoriete bezigheid is. De kenmerkende blauwe brieven van de Belastingdienst roepen dan ook bij veel particulieren en ondernemers stress- en paniekgevoelens op. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Consilium Tax Lawyers is een belastingadvieskantoor in de regio van Den Haag die je graag helpt met je fiscale vraagstukken en de periodieke belastingaangifte. Met behulp van onze persoonlijke benadering, hands-on aanpak en up-to-date kennis van de huidige wetgeving werken we samen toe naar een financial ease of mind.

Healthcheck

Besparen op jouw belasting?

  • Ontvang tips om belasting te besparen;
  • Ontdek welke financiële risico’s je loopt;
  • Ontdek hoeveel fiscale winst je kunt behalen;
  • Ontvang binnen twee weken een rapportage
  • Ruim 80% bespaart geld door een fiscale check

Kosten = €500,00 ex BTW

Consilium kijkt verder dan cijfers en regels

Als belastingadviseur in Den Haag staat Consilium al jarenlang klanten bij in hun streven naar financiële zelfstandigheid, vrijheid en onafhankelijkheid.

Dit bereiken we door afwisselend de rol van belastingadviseur, vertrouwenspersoon en sparringpartner aan te nemen. Wij geloven namelijk dat fiscale vraagstukken een stuk verder gaan dan louter cijfertjes, regels en wetten – integendeel, het optimale resultaat kan ons inziens enkel worden bereikt door te kijken naar de persoon achter de klant. Door middel van overleg, samenwerking en hier en daar een sparsessie, stemmen we ons advies af op jouw visie, wensen en ambities – zodat jij de toekomst met een financial ease of mind tegemoet kan.

Dé belastingadviseur voor particulier en ondernemer

Of je nou een particulier bent of een grote onderneming runt, het vergaren van inkomen en het hebben van een vermogen gaat (helaas) altijd gepaard met het betalen van belasting.

Als belastingadviseur voor particulieren én ondernemingen helpt Consilium je graag bij je belastingaangifte en andere fiscale vraagstukken. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan, is het tevens raadzaam om een  alvast een blik te werpen op je fiscale toekomst. Om die reden heeft Consilium tax planning in haar fiscale dienstverlening opgenomen. Dit houdt in dat je samen met onze gediplomeerde belastingadviseurs in Den Haag om de tafel gaat zitten om een fiscale planning op te stellen. Onze belastingadviseurs vertellen we je hoe je jouw inkomen en vermogen het beste kunt verdelen en inrichten, zodat je niet meer belasting betaalt dan nodig is.

Op weg naar financiële zelfstandigheid

Heb je het vermoeden dat je meer belasting betaalt dan nodig is of wil je voorkomen dat je interessante fiscale voordelen over het hoofd ziet?

Ben je op zoek naar een belastingadviseur in Den Haag en ben je benieuwd wat Consilium voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons team van specialisten. Wij helpen je graag verder!

Klantverhalen

De Hypotheker

Pieter den Ark

“Consilium bleek gewoon de juiste partner voor ons te zijn. Ze brengen veel kennis en ervaring met zich mee en hebben ook een kritische blik naar ons toe. En dat is goed. Consilium bleek gewoon de juiste partner voor ons te zijn. Ze brengen veel kennis en ervaring met zich mee en hebben ook een kritische blik naar ons toe. En dat is goed”

Consilium belastingadviseur Den Haag
Blijf up-to-date

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Meer weten? Ik help u graag.

Heeft u vragen over ondernemingsrecht? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Patricia van der Kroft

Partner tax advisory

Belastingadviseur Den Haag