Administratie uitbesteden

Je administratie betaalbaar uitbesteed bij Consillium tax lawyers.

Naast de fiscale aangiften verzorgt Consilium ook de volledige financiële administratie.Dit doen wij door toepassing van de meest moderne en digitale dienstverlening, zodat wij als adviseur echt een toegevoegde waarde kunnen hebben.

Gratis fiscale scan

Ik ontdek welke financiële risico’s je loopt en hoeveel fiscale winst je kunt behalen.

Administratie bijhouden zonder zorgen

Ben je op zoek naar een professioneel betrouwbaar administratiekantoor rondom Den Haag? Dan is Consillium echt iets voor jou. Van salarisadministratie tot boekhouding, wij nemen alle administratieve lasten uit handen. Wij weten dat je als ondernemer al veel aan je hoofd  hebt en velen vinden het administratieve gedeelte van ondernemen een moeilijke klus. Wij worden gelukkig wel blij van salarisadministraties, boekhoudingen en belastingaangiften.

Administratie uitbesteden, hoe werkt dat?

Bij Consilium maken wij gebruik van vergaande digitalisering en technologie om uw administratie snel, accuraat en tegen een gunstige prijs te verwerken.
Wij werken alle administraties op weekbasis bij en kunnen daarom direct beschikken over de laatste stand van zaken binnen jouw onderneming.
Daarnaast werken wij ook met maandoverzichten en cashflow analyses om een zo nauwkeurig en realistisch mogelijke weergave van de cijfers te geven.
Op deze manier kijken wij met de onderneming mee en kunnen wij ook snel schakelen indien dit nodig of gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan een financieringsaanvraag, dat is snel geregeld als de financiële administratie met een druk op de knop een tussentijdse balans en resultatenrekening kan genereren.

Omdat de financiële administratie de basis vormt van de onderneming, is het van belang dat deze gedegen is opgezet en er iemand naast jou zit om je van advies te voorzien, hoe klein of groot de onderneming ook is.

Neem voor een vrijblijvende offerte voor de financiële administratie contact met ons op!

"Ik kan al mijn vragen bij Consilium neerleggen en ze worden beantwoord op basis van mijn specifieke behoeften, waardoor ik een goed gevoel van controle heb over mijn financiën"
Jan Vlasblom, directeur van AMCS en Artemis Groep
AMCS en Artemis Groep te Zoetermeer
5/5
"Consilium is ons financiële geweten!"
T.J. van der Kroft
Alutech Zoetermeer
5/5

Administratieve diensten

Bij ons kun je terecht voor de volgende administratieve diensten:

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Fiscale diensten zakelijk
  • Fiscale diensten particulier
  • Advisering

Wij werken graag met vaste prijzen voor de administratieve werkzaamheden, dat schept duidelijkheid en heb je niet te maken met onverwachte kosten.

Een betrouwbare partner

Ondernemen is risico’s nemen, kansen zien en grijpen en waarde voor de klant creëren. Als ondernemer wil je snel kunnen bewegen, maar hierdoor geen onverantwoorde risico’s nemen. Ben je op zoek je een betrouwbare partner voor financieel en fiscaal advies, die jouw bedrijgt en branche begrijpt en meedenkt bij belangrijke beslissingen voor jouw onderneming? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Hulp nodig met jouw belasting?

Neem dan gerust contact op met onze fiscalist Patricia van der Kroft!

Onze trotse partners

Onze advies en administratie diensten

Fiscaal advies

We leveren diensten met software en standaarden als basis. Dit gaat echter niet ten koste van het persoonlijke contact.

Administratie

Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden van ondernemers is het voorspellen van de toekomst.

Boekhouding

Veel ondernemers geven hun aangifte graag uit handen. Begrijpelijk, want zij besteden liever hun tijd aan het bedrijf dan aan de fiscus.

Gratis fiscale scan zodat jij belasting kan besparen

Na het invullen van onderstaand formulier neemt Patricia contact op om jouw financiële situatie te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend. Voor direct contact ga je naar onze contactpagina